Snaidero keukens

Snaidero keukens zijn keukens met een Italiaanse stijl en een van de grootste Europese keukenfabrikanten. Het merk is vooral bekend geworden omdat ze samen werken met wereldberoemde ontwerpers als Paolo Pininfarina, Lucci & Orlandi en Giovanni Offredi. Een goed keuken ontwerp is tijdloos en daardoor niet gevoelig voor trends of mode. Daarom geven wij bij KBC Keukens graag extra aandacht aan het ontwerp van de keuken en de te gebruiken materialen. Niet voor niets is het motto van Snaidero ‘Een keuken voor het leven’.

Snaidero Showroomkeukens

We zijn bij KBC Keukens erg blij dat we enkele Snaidero keukens met het mooie Italiaanse design in onze showroom kunnen laten zien. Italiaanse keukens kenmerken zich vooral door warme, lichte kleuren met veel ruimte en de modernste keukenapparatuur. 

Snaidero Ola

Zoals eerder vermeld werkt Snaidero veelvuldig samen met bekende Italiaanse ontwerpers. Eén daarvan is Pininfarina. Paolo Pininfarina is een wereldberoemde ontwerper die onder andere auto’s heeft ontworpen voor Ferrari, Alfa Romeo en Rolls Royce. Voor Snaidero heeft hij onder andere de Snaidero Ola keuken ontwerpen. Kenmerkend aan deze keuken zijn de mooie rondingen en de kleur fronten. 

Snaidero Keukens

Snaidero Ola in onze showroom.

Snaidero Idea

Net als bij de hiervoor besproken Snaidero Ola heeft Paolo Pininfarina ook dit type keuken ontworpen. In 1972 bracht Snaidero voor het eerst een nieuw type keuken op de markt, de Snaidero Idea. Het bleek het begin van een succes keuken. 47 jaar later is, weliswaar met meerdere kleine aanpassingen, nog steeds erg populair. De keuken onderscheidt zich voornamelijk door haar eenvoudige, strakke en moderne lijnen.

Snaidero Idea

Snaidero

Snaidero is een wereldberoemd Italiaans keukenmerk dat al meer dan 80 jaar de mooiste Italiaanse keukens maakt. In 1946 is Cavaliere Rino Snaidero begonnen met Snaidero keukens (zie ook het youtube filmpje hier onder). In de jaren 60 ging Snaidero op industriele schaal inbouwkeukens fabriceren voor de Italiaanse markt. Het bedrijf kreeg de naam Snaidero Rino SPA.

De keukens die Snaidero toen maakte waren toen al erg innovatief. Zo staan de “Spaziovivo” en “Cruscotto” opgesteld in de permanente collectie van het Museum of Modern Art in New York. Pas in de jaren 70 ging Snaidero internationaal doorbreken met verkoopkantoren in België, Parijs, Zurich, Londen en Madrid. In 1979 volgde ook Amerika.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews