Opgeleverd Project Sneek

OPGELEVERD PROJECT IN SNEEK

ONZE NIEUWE KEUKEN

Nadat wij een aantal keukenzaken hadden bezocht en zelfs naar een woonbeurs om ideeën voor onze nieuwe keuken op te doen kregen wij steeds meer de indruk dat het hen niet ging om onze keuken.

Zo kwamen wij in onze zoek tocht bij KBC en hebben een afspraak gemaakt. We hadden gelijk het gevoel dat we hier met kenners en kwaliteit te maken kregen. 

Samen hebben we met Harm de Ruiter onze plannen besproken en kregen we op allerlei vragen prima oplossingen. Vrijblijvend werd een keukendeurtje speciaal in de white wash aangevraagd en konden wij zo onze keuze en kleur bepalen. Exact wat wij zochten.

Uiteindelijk is onze keuken op maat gemaakt nadat alles op de millimeter was ingemeten. Onze complimenten voor de bouwers van de keuken die ervoor gezorgd hebben dat onze keuken helemaal naar wens is geplaatst en gemonteerd.

Wij zijn zeer tevreden over het hele traject, van de eerste deurbel die ging tot de factuur die bij ons op de mat viel. Alles duidelijk afspraak is afspraak!! Elke dag kijken wij met verbazing naar het eindresultaat en men zegt vaak dat alles zo snel went …nou dat vinden wij zeker niet.

Alle medewerkers van KBC-keukens bedankt.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

telefoon icon  0515 418 208  Algemeen

telefoon icon  0515 422799  Planning

mail icon  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

mail icon  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews