fbpx

Richard Louwsma

Richard stapte ruim 26 jaar geleden binnen als stagiaire in de werkplaats. Via een bekende kwam hij hier terecht want hij moest nog een aantal uren halen voor zijn stage. Deze kon hij uitvoeren in de werkplaats. Na zijn stage te hebben afgerond werd hem direct gevraagd of het hem leuk leek om te blijven, en zo tekende hij 4 juli 1994 zijn contract. Hij bleef eerst werken op de werkplaats maar ging al snel ook mee met renovatie projecten die volgden door klussen waarbij nieuwe keukens geplaatst werden.

In de loop van de tijd veranderde Richard van functie en ging aan de slag als werkvoorbereider keukens. Dit vond Richard ook erg leuk omdat hij dan de hele projecten van begin tot eind kon volgen.

Inmiddels heeft Richard de functie planning keukens en service en is eindverantwoordelijke voor zowel magazijn als werkplaats. Een functie die Richard erg leuk en uitdagend vindt. Dit omdat er veel variatie in zijn functie zit en het altijd weer een hele uitdaging is om alles juist te plannen.

Naast zijn werk als planner heeft Richard ook de begeleiding over Sjonnie, Sjonnie is een jongen met een beperking en die werkt bij ons in het magazijn. Sjonnie zorgt dat alles in het magazijn op de juiste plek komt en bij elkaar staat als het bezorgd moet worden. De groei die Sjonnie de afgelopen jaren heeft doorgemaakt is echt enorm en daar is Richard dan ook trots op! Naast de begeleiding van Sjonnie is hij ook leermeester over de stagiaires die in de werkplaats aan de slag gaan. Richard heeft dus veel variatie in zijn werk en dat maakt het juist allemaal ook zo leuk!

Richard omschrijft KBC als een warm, klein bedrijf waar iedereen elkaar goed kent. Een familiebedrijf waar iedereen geaccepteerd wordt zoals ze zijn.

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.