fbpx

Showroomkeukens

Bij KBC Scharnegoutum zijn een aantal showroomkeukens in de winkel waarvan je verschillende modellen kan bekijken. Bij het kiezen van een keuken is het belangrijk dat je een goed gevoel bij je uiteindelijke keuze krijgt. Het aanschaffen van een keuken is een grote uitgave en daarom willen wij je voorzien van alle mogelijke informatie die je benodigd bent. Wij vinden het belangrijk dat je een keuken bij ons kan vinden die bij jouw persoonlijke wensen past. Daarom hebben wij een zo groot mogelijke outlet van showroomkeukens opgesteld, zodat er voor iedereen wat bij staat. Ook wisselen wij regelmatig modellen die in onze outlet staan, om zo altijd de laatste trends op het gebied van keukens bij te houden. Wij willen je graag helpen met het kiezen van een goede keuken. In onderstaande tekst hebben wij een aantal ideeën voor je uitgeschreven die wellicht kan helpen bij je keuze.

Showroomkeuken kopen?

Bij KBC Scharnegoutum zorgen wij ervoor dat de showroomkeukens representatief zijn voor de gehele collectie. Dit is dan ook de reden dat de keukens van tijd tot tijd veranderen. Het voordeel van langskomen in de winkel voor een showroomkeuken, is dat je een persoonlijk gevoel krijgt bij een keuken. Daarnaast kun je thuis de afmetingen van de beschikbare ruimte in de keuken opmeten en vervolgens vergelijken met de keukens die staan opgesteld in de showroom. Op deze manier zul je nooit een model kopen met de verkeerde afmetingen.

Wij hebben verschillende modellen opgesteld zodat er voor iedereen een mooie showroomkeuken te koop is. Ons assortiment bestaat uit enkele premium merken met een elegante en luxe uitstraling. Ook zijn er verschillende stijlen showroomkeukens aanwezig zoals bijvoorbeeld: modern, klassiek, design en handgemaakt. Wij beschikken op dit moment over de volgende modellen:

– Castell eiche

– Dolfijngrijs Calvados Pine decor

– Eggersmann Cubanit

– Eggersmann Como Vancouver

– Bergiep Magnolia

– Snaidero Ola

Bovenstaande merken worden normaal gesproken voor een standaard prijs verkocht. Het voordeel van showroomkeukens is dat deze vaak een financieel voordeel met zich meebrengen. Op sommige modellen is namelijk tot wel 40% korting. Dit betekent dat de droomkeuken die je op het oog had misschien nu wel kan kopen!

Vormgeving showroomkeukens

Wij vinden het belangrijk dat er voor iedereen een perfecte keuken bij zit. Zo hebben wij in onze showroom verschillende afmetingen en vormen keukens opgesteld. Wij hebben bijvoorbeeld rechte keukens, keukens in een u vorm, eiland keukens en hoekkeukens.

Ook vinden wij het belangrijk dat je bij de aankoop van een keuken beschikking heeft over de beste inbouwapparatuur. KBC Scharnegoutum is dealer van de merken: Miele, AEG, Zanussi en Siemens. Deze merken staan garant voor goede kwaliteit en zorgen voor een exclusieve uitstraling.

Persoonlijke hulp

Het kiezen van een keuken die het beste aansluit bij u persoonlijke wensen is vaak een lastige keuze. Onze specialisten staan daarom altijd voor u klaar om u te helpen bij het realiseren van een droomkeuken. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken om langs te komen in onze showroom? Neem dan gerust contact met ons op via de mail of telefoon.

Naast de persoonlijke begeleiding voor het vinden van een keuken bieden wij ook een extra service aan. Dit is een gratis keukeninspectie in uw huis. Deze service is gratis en kan u wellicht nieuwe inzichten geven naar mogelijkheden in uw huis.

Opgeleverde projecten

Wekelijks zijn er verschillende klanten die besluiten een showroom keuken aan te schaffen. In samenspraak met de klant maken wij een afspraak waarna wij deze keukens installeren. Voor een aantal voorbeelden van onlangs opgeleverde projecten kunt u kijken tussen een aantal voorbeelden. Deze zijn op de pagina opgeleverde projecten te bekijken.

Klik voor meer informatie op één van de onderstaande keukens.

Neem eens een kijkje in onze showroom

In onze showroom van meer dan 1600 m2 krijgt u een goede indruk van de diverse stijlen en sferen van onze keukens en badkamers. Of u nu op zoek bent naar modern, populair of klassiek, bij KBC heeft u keuze uit honderden modellen en kleuren.

Bekijk route

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

  0515 418 208

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.