Houkepoort Sneek

WONEN AAN HET WATER IN SNEEK

Op Houkepoort ervaart u iedere dag een ultiem vakantiegevoel. Met uitzicht op de natuur en een immer zachte bries die via het Sneekermeer de weg naar uw gloednieuwe woning vindt. Wonen op Houkepoort is genieten geblazen!

Aan de Houkesloot, de vaarverbinding tussen Sneek en het Sneekermeer, is gestart met de ontwikkeling van een nieuw bouwplan op het wooneiland Houkepoort. In dit nieuwe plan worden in drie deelgebieden zo’n 180 woningen/appartementen gerealiseerd. Aan het water of vlakbij het water, maar altijd middenin de natuur. Hier voelt u zich binnenkort helemaal thuis, of zoals de Friezen zeggen: thús.

DEELGEBIED I: LUXE WONINGEN EN 3 VRIJE KAVELS

Aan de zuidzijde van Houkepoort, direct aan het water, realiseert VolkerWessels Vastgoed 3 vrije kavels, 68 tweekappers en 10 rijwoningen in Deelgebied I. De eigentijdse architectuur, een hoog afwerkingsniveau en het Sneekermeer als achtertuin maken deze woningen tot de meest luxe van Houkepoort.

DEELGEBIED II: VOLOP VARIATIE

In deelgebied II realiseert de combinatie Bouwgroep Dijkstra Draisma en Friso Bouwgroep 80 woningen – in diverse groottes en typen – en een kleinschalig woongebouw met zo’n 12 luxe appartementen. Hoewel de woningen niet direct aan het Sneekermeer liggen, woont u wel dicht bij het water. Zo legt u nog steeds uw eigen bootje aan en ervaart u het plezier van de prachtige en omliggende natuur volop.

KBC Scharnegoutum werkt hierin samen met Bouwgroep Dijkstra Draisma en Friso Bouwgroep.

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug

Contact

telefoon icon  0515 418 208  Algemeen

telefoon icon  0515 422799  Planning

mail icon  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

mail icon  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 94 reviews.

Lees reviews