fbpx

Houkepoort Sneek

WONEN AAN HET WATER IN SNEEK

Op Houkepoort ervaart u iedere dag een ultiem vakantiegevoel. Met uitzicht op de natuur en een immer zachte bries die via het Sneekermeer de weg naar uw gloednieuwe woning vindt. Wonen op Houkepoort is genieten geblazen!

Aan de Houkesloot, de vaarverbinding tussen Sneek en het Sneekermeer, is gestart met de ontwikkeling van een nieuw bouwplan op het wooneiland Houkepoort. In dit nieuwe plan worden in drie deelgebieden zo’n 180 woningen/appartementen gerealiseerd. Aan het water of vlakbij het water, maar altijd middenin de natuur. Hier voelt u zich binnenkort helemaal thuis, of zoals de Friezen zeggen: thús.

DEELGEBIED I: LUXE WONINGEN EN 3 VRIJE KAVELS

Aan de zuidzijde van Houkepoort, direct aan het water, realiseert VolkerWessels Vastgoed 3 vrije kavels, 68 tweekappers en 10 rijwoningen in Deelgebied I. De eigentijdse architectuur, een hoog afwerkingsniveau en het Sneekermeer als achtertuin maken deze woningen tot de meest luxe van Houkepoort.

DEELGEBIED II: VOLOP VARIATIE

In deelgebied II realiseert de combinatie Bouwgroep Dijkstra Draisma en Friso Bouwgroep 80 woningen – in diverse groottes en typen – en een kleinschalig woongebouw met zo’n 12 luxe appartementen. Hoewel de woningen niet direct aan het Sneekermeer liggen, woont u wel dicht bij het water. Zo legt u nog steeds uw eigen bootje aan en ervaart u het plezier van de prachtige en omliggende natuur volop.

KBC Scharnegoutum werkt hierin samen met Bouwgroep Dijkstra Draisma en Friso Bouwgroep.

Neem eens een kijkje in onze showroom We zijn open!

In onze showroom van meer dan 1600 m2 krijgt u een goede indruk van de diverse stijlen en sferen van onze keukens en badkamers. Of u nu op zoek bent naar modern, populair of klassiek, bij KBC heeft u keuze uit honderden modellen en kleuren.

Bekijk route

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

  0515 418 208

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.