fbpx

Häcker Küchen keukens

Häcker Küchen keukens zijn keukens die bekend staan om hun hoge kwaliteit, functionaliteit, veiligheid en modern design. Al sinds 1938 maakt dit familiebedrijf uit Duitsland keukens voor elk segment, waarbij betrouwbaarheid, vooruitstrevendheid en hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen altijd belangrijk zijn. Tegenwoordig behoort Häcker Küchen bij de grootste en beste keukenfabrikanten van Duitsland. 

Het assortiment van Häcker Küchen bestaat uit drie segmenten, waarbij de Classic en de Systemat veruit het bekendst zijn. De Classic bevindt zich in het middensegment en de Systemat meer in het hoge segment. Voor iedereen is er dus een Häcker Küchen keuken.

Classic Art

Deze jonge en moderne lijn biedt keukens in veel verschillende stijlen, veel verschillende mogelijkheden betreft samenstelling, inrichting en accessoires. Stel uw unieke keuken geheel naar eigen wens samen. Door hoogwaardige, resistente en onderhoudsvriendelijke materialen zult u jarenlang plezier beleven aan uw keuken.

Häcker Küchen keukens

Systemat Art

Een goed design overtuigt door de synthese van creatieve en goed doordachte vormgeving. Door het uitgekiende systeem met het variabele duidelijk opgedeelde basisraster plus een veelvoud aan breedtes, dieptes en hoogte maakt een grote mate van vrijheid in vormgeving mogelijk.

Kwaliteitsbeleid

Häcker Küchen staat voor kwaliteit, vooruitstrevendheid, betrouwbaarheid en dit alles tegen eerlijke prijzen. De kwaliteit van de Häcker Küchen heeft häcker mede te danken aan de uitmuntende materialen die zij gebruiken om de keukens vorm te geven. Doordat Häcker Küchen altijd bezig is met het verbeteren van hun producten weten zij niet alleen hun klanten te enthousiasmeren maar ook henzelf. Om de productveiligheid te waarborgen laat Häcker regelmatig externe controles uitvoeren door TÜV Rheinland. Zij controleren de processen van Häcker zorgvuldig waardoor kwaliteit en veiligheid gewaarborgd blijft. Door deze controles consequent te blijven uitvoeren houden zij het recht om het GS-keurmerk voor gecontroleerde veiligheid te gebruiken.

Milieu

Ook op het gebied van het milieu is deze Duitse fabrikant zeer vooruitstrevend. Häcker verplicht zichzelf tot een continue verbetering van milieuverrichtingen. Dit doen zij mede door het verminderen van de uitstoot van CO2, energie-efficiënt en doen aan afvalverwijdering. Häcker garandeert hiermee dat alle ingevoerde verpakkingen worden verwerkt en de verpakkingsvoorschriften worden vervuld.

Neem eens een kijkje in onze showroom

In onze showroom van meer dan 1600 m2 krijgt u een goede indruk van de diverse stijlen en sferen van onze keukens en badkamers. Of u nu op zoek bent naar modern, populair of klassiek, bij KBC heeft u keuze uit honderden modellen en kleuren.

Bekijk route

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

  0515 418 208

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.