Badkamerrenovatie

BADKAMERRENOVATIE

KBC Scharnegoutum is specialist op het gebied van badkamerrenovaties. Of het nu gaat om een grote of een kleine badkamer, wij kunnen hierbij helpen en een badkamer laten voldoen aan al uw wensen. Wij verzorgen de badkamerrenovatie van A tot Z. Hierbij beginnen we met een kennismaking en vertalen wij uw wensen naar een ontwerp voor de badkamer. Wanneer het ontwerp is gemaakt, worden onze vakmensen aan het werk gezet. Wij bezorgen uw nieuwe meubelen aan huis en zullen deze vervolgens plaatsen. 

Kosten badkamerrenovatie

De kosten van een badkamerrenovatie kunnen erg uiteen lopen. Deze zijn compleet afhankelijk van uw wensen en hoe groot de renovatie moet zijn. De kosten worden bepaald door wat u wilt veranderen. Wilt u alleen een nieuw badkamermeubel, moet er een nieuwe douche of bad komen of wilt u alleen de tegels laten vervangen? Bij KBC Scharnegoutum denken onze specialisten graag met u mee en adviseren we u vooraf over de verschillende opties voor uw badkamer. 

Voordelen van een badkamerrenovatie

Een badkamerrenovatie is niet alleen goedkoper dan een nieuwe badkamer. Er zitten meer voordelen aan een renovatie namelijk:

  • Vaak heeft uw badkamer al een goede basis waarop wij verder kunnen. Een belangrijk aspect is bijvoorbeeld het leidingwerk wat al is gelegd. Zo is de duur van een renovatie korter dan een compleet nieuwe badkamer. Scheelt u een hoop tijd.
  • Het uiterlijk van uw badkamer kan door wat simpele aanpassingen al heel anders worden. Bijvoorbeeld door andere tegels of een nieuw badkamermeubel. 
  • U bepaalt zelf welke onderdelen van uw badkamer aan vervanging toe zijn. Hierdoor heeft u dus zelf in de hand hoeveel de renovatie ongeveer gaat kosten. Uiteraard denken onze specialisten met u mee en komen met adviezen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. 
  • Een nieuwe badkamer brengt vaak een nieuwe indeling met zich mee waar u aan moet wennen. Met een badkamerrenovatie heeft u hier geen last van, omdat we doorgaan op de huidige indeling.

GRATIS BADKAMERINSPECTIE

Is uw badkamer ouder dan 8-10 jaar?

Vraag dan de gratis badkamerinspectie aan via ons contactformulier. Onze specialisten komen dan langs om te kijken naar de renovatiemogelijkheden en komen met een gedegen advies over wat de beste opties zijn. 

Neem eens een kijkje in onze showroom

Wilt u graag met een adviseur om de tafel om een plan te bespreken, maak dan vooraf een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

KBC Keukens Scharnegoutum
Zwettewei 100a
8629 EE Scharnegoutum

Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdagavond: 19:00 – 21:00
Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Maak een afspraak

 

Heeft u een vraag of opmerking

Neem contact met ons op via:

Bel mij terug
reCAPTCHA

Contact

  0515 418 208  Algemeen

  0515 422799  Planning

  service@kbckeukens.nl

Voor een storing of servicemelding kunt u contact op nemen via het e-mailadres van onze serviceafdeling.

  info@kbckeukens.nl

Terugbelverzoek

Bel mij terug
reCAPTCHA

Wij staan voor u klaar

 

Heeft u vragen, opmerkingen, wilt u een afspraak plannen of heeft u een vraag over een product neem dan gerust contact met ons op.

9,3
Klanten beoordelen KBC met een 9.3 / 10 op basis van 113 reviews.

Lees reviews