Openingstijden | Contact twitter facebook instagram pinterest


Uw speciaalzaak sinds 1976

wellness stoomcabine

 

geschikt voor vrijwel iedere ruimte?

 

Stoomcabines zijn er in vele varianten en maten. De hedendaagse stoomcabine past ook prachtig in een modern en strak interieur. Omdat ze vaak gecombineerd worden met een douche zijn de douche- /stoomcabines in vrijwel iedere ruimte in te passen, ook al biedt uw badkamer niet zo veel ruimte.

 

Er zijn ook losse zitjes verkrijgbaar waar een stoomgenerator is ingebouwd. Met deze elementen bouwt u eenvoudig uw eigen stoombad, eenvoudig in de maat en vorm die u zelf wenst. Met een stoombad krijgt uw badkamer gelijk de titel van luxe wellness-ruimte.

 

 

De voordelen van een stoomcabine

 

De weldaad van stoom is al eeuwenlang bekend. De combinatie van stoom met eucalyptus is een belangrijk hulpmiddel bij verkoudheid. Stoom kan heilzaam werken bij mensen met bronchitis, hooikoorts, astma en chronische verkoudheid.

Het diep inhaleren van de vochtige warmte werkt slijmremmend bij hoesten en heesheid. Stoom reinigt de longen, opent de bronchiën en verhoogt de algehele weerstand van ons lichaam. Ook reinigt stoom de huid. De microfijne nevel bevochtigt de huid, de poriën openen zich, waardoor afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten. Door deze dieptereiniging blijft uw huid zacht, schoon en soepel. Stoom maakt dat de bloedvaten zich verwijden, waardoor de doorbloeding wordt verbeterd en reumatische, spier- en gewrichtspijnen worden verlicht.

 

Bent u geïnteresseerd in één van onze stoomcabines? Wij geven graag meer informatie en helpen u met uw droomsituatie.
Kom gerust eens langs in onze showroom of neem voor meer informatie contact met ons op.

Contact
Gratis Fris magazine