Openingstijden | Contact twitter facebook instagram pinterest


Uw speciaalzaak sinds 1976

Opgeleverd project in sneek

Onze nieuwe keuken
 

 

Nadat wij een aantal keukenzaken hadden bezocht en zelfs naar een woonbeurs om idee├źn voor onze nieuwe keuken op te doen kregen wij steeds meer de indruk dat het hen niet ging om onze keuken.

 

Zo kwamen wij in onze zoek tocht bij KBC en hebben een afspraak gemaakt. We hadden gelijk het gevoel dat we hier met kenners en kwaliteit te maken kregen. 

Samen hebben we met Harm de Ruiter onze plannen besproken en kregen we op allerlei vragen prima oplossingen. Vrijblijvend werd een keukendeurtje speciaal in de white wash aangevraagd en konden wij zo onze keuze en kleur bepalen. Exact wat wij zochten.

Uiteindelijk is onze keuken op maat gemaakt nadat alles op de millimeter was ingemeten. Onze complimenten voor de bouwers van de keuken die ervoor gezorgd hebben dat onze keuken helemaal naar wens is geplaatst en gemonteerd.

 

Wij zijn zeer tevreden over het hele traject, van de eerste deurbel die ging tot de factuur die bij ons op de mat viel. Alles duidelijk afspraak is afspraak!! Elke dag kijken wij met verbazing naar het eindresultaat en men zegt vaak dat alles zo snel went ...nou dat vinden wij zeker niet.

 

Alle medewerkers van KBC-keukens bedankt.

 

Contact
Gratis boek vooraf