Openingstijden | Contact twitter facebook instagram pinterest


Uw speciaalzaak sinds 1976

KBC Nieuws

UITGEROEPEN TOT KEUKEN SPECIAALZAAK 2017

 

Een echte verrassing was het niet, maar wel een bevestiging en blijk van waardering dat KBC onlangs door MHK Nederland, met meer dan 200 aangesloten vakbedrijven, werd uitgeroepen tot speciaal geselecteerde “Keuken Speciaalzaak” 2017.

 

Familie Veenstra

“Na zo’n 40 jaar bezig te zijn in de keukenwereld, weet je natuurlijk wel waar het om gaat als mensen de blik hebben gericht op een nieuwe keuken en/of badkamer. In al die jaren hebben wij de begrippen ‘kwaliteit’, ‘ongekende service’en ‘persoonlijke aandacht’, hoog in het vaandel gehouden. 

 

Dat gekoppeld aan een aantrekkelijke prijs, maakt het voor bezoeken van onze showroom een echte happening om een nieuwe keuken of badkamer aan te schaffen".

 


 

KBC KEUKENS IS REGIOWINNAAR keukendetaillist

van het jaar 2015

 

Tijdens de KIM/STS Vakdag, op maandag 30 november 2015 in de Jaarbeurs te Utrecht, is KBC Scharnegoutum uitgeroepen tot winnaar van regio Noord bij de Verkiezing Keukendetaillist van het Jaar. Deze verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Vakblad KIM (Keuken & Interieur Magazine), een uitgave van Qumedia.

 

Keukenondernemers worden vanuit de branche aangemeld, waarna een vakkundige jury in elk van de vier regio's van ons land (Noord, Oost, Zuid en West) drie genomineerden bezoekt. Daarin worden de 12 genomineerde bedrijven beoordeeld op de criteria showroom, ondernemerschap, toekomstvisie, investeringen en continuiteit.

 

UIt ieder regio wordt een regiowinnaar verkozen; en uit deze winnaars de overall winnaar, de Keukendetaillist van het Jaar.

 

U ziet, u mag van KBC iets verwachten!

Contact
Gratis boek vooraf