Openingstijden | Contact twitter facebook instagram pinterest


Uw speciaalzaak sinds 1976

miele

 

KBC is Miele Kitchen Inspirience Partner

 

Als partner van Miele beschikt KBC in zijn showroom over een breed assortiment Miele-inbouwapparaten met natuurlijk de allerlaatste productinnovaties. De kennis van Miele-apparaten ligt bij KBC op een hoog niveau, waardoor de meerwaarde van deze apparaten gemakkelijk vertaald kunnen worden naar de consument.

 


Nieuw concept

 

KBC is één van de geselecteerde Miele-dealers waarmee Miele een bijzondere samenwerking is aangegaan.

Bij KBC kunnen klanten terecht voor een totaalervaring van Miele-inbouwapparaten in combinatie met een inspirerende keuken.

Naast de presentatie van basismodellen wordt ook een aantal topmodellen uit de productgroepen stoomovens, koffieautomaten, afwasautomaten en afzuigkappen getoond. Om de totaalbeleving te versterken beschikt KBC over een compleet ingerichte keuken voor het organiseren van kookdemonstraties. De kwalitatieve Miele-uitstraling en heldere informatievoorziening bij KBC moeten bijdragen aan de beleving van Miele als een kwalitatief en servicegericht merk.

 

 

Beleving
 

Met de naam Miele Kitchen Inspirience Partner is veel gezegd. Klanten kunnen zich door ons laten inspireren en informeren over de vele mogelijkheden en voordelen van Miele-inbouwapparaten. We hechten veel waarde aan een gedegen advies op maat en nodigen consumenten daarom uit de Miele Kitchen Inspirience te ervaren in onze showroom.

 

 

Contact
Gratis boek vooraf